یک پروژه هوش تجاری متشکل از
Data source, ELT,Data warehouse, OLAP Analysis,Data mining,Reporting می باشد
پروژه ی هوش تجاری 2نوع رویکرد شاخص و موضوع محور دارد که تفاوت اصلی این 2رویکرد در میزان پیچیدگی سیستم BI با سیستم های عملیاتی درون سازمانی و همچنین عمق نفوذ اطلاعاتی سیستم BI در سیستم های عملیاتی سازمان است که سیستم های شاخص محور می توانند در بدترین شرایط اطلاعات خود را از طریق فایل های Excel دریافت کنند درصورتیکه سیستم های موضوع محور معمولا برای استخراج اطلاعات به سیستم های اطلاعاتی یکپارچه وابسته اند
مهمترین مبحث در پروژه ی هوش تجاری بانک اطلاعاتی مورد استفاده است که باید سرعت و امنیت بالایی داشته باشد، ما در کنار شماییم تا بتوانید با استفاده از SQL server امنیت بسیار بالا نسبت به سایر بانک های اطلاعاتی، سرعت بالا، مدیریت داده ها، استفاده از پایتون و لینوکس را به راحتی پیاده سازی نمایید.
مدیران برای پیشبرد محصول و خدمات سازمان ها در میدان رقابت، نیازمند راهبردی جهت منحصربفرد شدن هستند. بسخنی دیگر، داشتن ابزاری جهت متمایز سازی سازمان و محصولات از رقبا و محصولاتشان. برند و مدیریت آن این نیاز را رفع می سازد. از تکنیک ها و ابزارهای حمایت گر مدیران ارشد و مدیران برند، جهت اخذ تصمیم به موقع و سریع در میان انبوه اطلاعات و داده های گوناگون، سیستم هوش تجاری (BI) است. هدف از این پژوهش ارزیابی و بررسی چشم انداز هوش تجاری بر موفقیت مدیریت برند در سازمان ها می باشد. پژوهش حاضر از نوع کاربردی بوده و تحلیلی-توصیفی می باشد. ابزار جمع آوری اطلاعات کتابخانه ای است. یافته ها نشان می دهد ارائه ی تحلیل یافته ی داده ها در پاسخ به نیازهای مشتری و حفظ آن ها که از عناصر اصلی ماندگاری یک برند می باشد از ابزارهای هوش تجاری است. بکارگیری سیستم هوش تجاری در یک سازمان جهت تحلیل و پیش بینی سریع حجم وسیع اطلاعات و تبدیل آن ها به دانش، به مدیران برند امکان دستیابی به اهداف سازمان نظیر داشتن مزیت رقابتی، حفظ عملکردی مثبت و مستمر و تصمیم گیری بهنگام و صحیح را می دهد.